Kontakt
Bouwbedrijf Hoogeslag B.V.
Hellendoornseweg 4
8106 AJ Mariënheem
Homepage:www.hoogeslagbouw.nl
Telefoon:0572 - 35 12 27
Fax:

Over Ons

Een woning of bedrijfspand laten bouwen of verbouwen

Een nieuwe woning, bedrijfspand of een verbouwing is een heel concreet product. Want als er iets tastbaar is, dan is het wel een woning of bedrijfspand. Sterker nog, huisvesting is zowel voor particulieren, bedrijven als organisaties een heel belangrijk visitekaartje. En dit visitekaartje moet natuurlijk uitstralen waar u voor staat. Daarom is het ontzettend belangrijk om een ervaren bouwbedrijf in te schakelen om deze uitstraling in uw woning of pand door te voeren.

Meer dan alleen stenen stapelen

Bouwen is meer dan alleen stenen stapelen. Het is zeer belangrijk om gevoel in uw pand of woning te leggen, zodat úw gevoel daadwerkelijk terug komt in het ontwerp en de ‘Look & Feel’. Er zijn tal van mogelijkheden bij het laten bouwen of compleet verbouwen van een woning of bedrijfspand. Niets is ons te gek, alles is mogelijk.

Wij maken uw ideeën waar

U wilt uw ideeën waarmaken? Wij zien het als onze opdracht om dat voor u mogelijk te maken. Dit geldt van begin tot eind. Wij overleggen met de architect en constructeur, we verzorgen het vergunningentraject bij de gemeente, schakelen onderaannemers en leveranciers in en verzorgen de coordenatie tot en met de uiteindelijke oplevering. Natuurlijk kunt u bij ons ook voor de nazorg terecht. Dus mocht er onverhoopt een keer een deur klemmen, dan lossen wij dit netjes voor u op.

Bij ons is flexibiliteit erg belangrijk, zodat u ook tijdens de bouw nog, in overleg, eventuele veranderingen door kunt voeren. Wij werken met korte lijnen en één aanspreekpunt, zodat alles snel geregeld kan worden.

Neem contact met ons op

Bentu benieuwd naar de mogelijkheden bij Bouwbedrijf Hoogeslag uit Mariënheem, gemeente Raalte? Heeft u nieuwbouw plannen voor een woning of bedrijfspand? Of wilt u een bestaande woning of pand laten verbouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Bel ons kantoor in Mariënheem (Raalte) op telefoonnummer 0572 – 351 227. U kunt ons natuurlijk ook altijd mailen of ons kantoor bezoeken.