Laatste nieuws

Opnieuw genomineerd als Beste Bouwer van Nederland

Wederom  zijn we door Bouwnu.nl genomineerd als “Beste bouwer van Nederland” in de categorie 10 tot 50 reviews. Nu over het jaar 2019. Net als vorig jaar zitten we bij de laatste 3 bouwbedrijven, waarbij we uiteindelijk een 2e plek hebben gehaald.

Een superknappe prestatie van iedereen. Op maandag 2 maart wordt in Amsterdam de winnaar bekend gemaakt.

Hieronder bericht van bouwnu.nl

bouwnu.nl
Wie mag een jaar lang de felbegeerde titel dragen? Bouwbedrijf Hoogeslag B.V., Kuipers & Koers Bouw B.V. en M2 Bouw zijn, in willekeurige volgorde, de genomineerden in de categorie Beste Bouwers met 10-50 reviews in 2019. Een prestatie om trots op te zijn. Tijd voor een vragenrondje!

‘De klant heeft het voor het zeggen’
Een nominatie is Bouwbedrijf Hoogeslag B.V. uit Marienheem inmiddels niet vreemd, ook vorig jaar waren zij een van de trotse genomineerden. “Niet verwacht, toch gekregen!” zegt Alex Bruggeman blij. “Ondanks dat we in het gemiddeld cijfer zijn gestegen, van een 9,4 in 2018 naar een 9,6 in 2019, kwam deze podiumplaats als een verrassing. Mooie referenties zijn voor ons het allerbelangrijkst. Dat maakt ons enorm trots. Wij bouwen mooie woningen waar bewoners gaan wonen, leven. Zij bepalen hoe hun uiteindelijke woning er uit komt te zien, niet andersom. Bij ons heeft de klant het voor het zeggen, dat is denk ik heel belangrijk. Net als goed luisteren. Niet alleen voorafgaand, maar ook tijdens het proces en na de oplevering. De bouw moet een feestje zijn en de oplevering helemaal.”

Terug