Laatste nieuws

Afscheid van de oud eigenaren en van het dorp Mariënheem

WAT WAS HET EEN MOOIE DAG….
Nadat bouwbedrijf Hoogeslagiss uitgeroepen door Bouwnu.nl tot BESTE VERBOUWER VAN NEDERLAND 2020 en we 2e zijn geworden als BESTE BOUWER VAN NEDERLAND 2020, was het om een andere reden ook een heel bijzondere dag voor ons bedrijf.
We zijn namelijk officieel verhuisd van Mariënheem naar Raalte. ‘s Middags hebben we dan ook op gepaste wijze onze buren Harm en Marietje en Geert en Marietje Hoogeslag (oud eigenaren) in het zonnetje gezet en bedankt voor hun jarenlange gastvrijheid.
Ook hebben we het dorp Mariënheem bedankt via een mooi spandoek waarbij we het dorp uitzwaaien en hopelijk de mensen weer zien in Raalte
Het personeel van Hoogeslag heeft nog even van de gelegenheid gebruik gemaakt om Richard en Frans Pronk een mooi cadeau aan te bieden en te feliciteren met het behalen van de 1e en 2e plek EN de verhuizing van Mariënheem naar Raalte.
Nadat iedereen emotioneel afscheid van Mariënheem had genomen zijn we met het hele wagenpark in colonne naar de Almelosestraat 54 in Raalte gereden. Hier hebben we een DRIVE-TROUGH door de “nieuwe” hal gehouden.
Daar kreeg elke werknemer uit handen van Richard en Frans een mooi aandenken ter ere van deze mooie dag.
Terug