Bouwen onder architectuur

Wanneer u door een woonwijk rijdt valt het u waarschijnlijk direct op: nagenoeg alle huizen lijken op elkaar. Door een woning te laten bouwen onder architectuur kunt u dat voorkomen! Bouwen onder architectuur staat garant voor maatwerk en exclusiviteit. U kunt uw woning geheel naar wens laten ontwerpen en bouwen. Daarmee krijgt u een woning met onderscheidend karakter.

Samen met de architect spreekt u de wensen en ideeën door. Vervolgens gaat de architect aan de slag met de tekening en het bouwplan. Daarbij zal de architect u adviseren over een logische, ruime en goede indeling van uw toekomstige woning. Mochten er onverhoopt bepaalde wensen niet uitvoerbaar zijn, dan gaat de architect samen met u op zoek naar de best passende oplossing.

Meerprijs = meerwaarde

Het inschakelen van een architect brengt natuurlijk wel extra kosten met zich mee. U bent in eerste instantie dus duurder uit dan wanneer u een standaard woning laat bouwen. Echter, wanneer naar het eindresultaat wordt gekeken, vallen deze kosten vaak enorm mee. U krijgt er namelijk een unieke en exclusieve woning voor terug, die voldoet aan al uw wensen en eisen. Doordat de architect over elk (bouwkundig) element nadenkt, worden vervelende verassingen achteraf voorkomen. Zo zal er niet snel meerwerk worden berekend bij het bouwen onder architectuur. Dit omdat alles nauwkeurig is uitgewerkt en uitgedacht.

Met het bouwen onder architectuur gaat u dus voor een woning waarvan er slechts één is gebouwd. Een woning die voldoet aan al úw wensen én eisen. Graag bespreken wij samen met u en onze gerenommeerde architecten de wensen en eisen voor uw droomwoning die past binnen uw budget.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Terug