Kontakt
+31 (0)572 35 12 27 |

Bedrijfsprofiel

Met meer dan 125 medewerkers en vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Gorinchem kent Weber Beamix sinds 1965 een rijke historie als toonaangevend producent & leverancier aan de woning- & utiliteitsbouw, de industrie en de civiele bouw. Naast de bekende geel-groene bulksilo’s op de bouwplaatsen zijn onze producten in verpakte vorm in de bouwmaterialenhandel en de “Doe het Zelf’’ te vinden.

Voorsprong door Oorsprong

Begin jaren zestig kwam de Eindhovensche betonmortelfabriek Beamix BV met een revolutionaire oplossing die bouwwereld in één klap op zijn kop zette: Het futuristische Evoluon in Eindhoven was bedoeld als uithangbord voor de technologische vooruitgang. Het op een vliegende schotel gelijkende constructie zou een voor die tijd ongekende diameter van 77m tellen en een uit beton opgetrokken klokkentoren. Als antwoord op 1e kwaliteitsproblemen tijdens de bouw kwam Beamix BV met een revolutionaire innovatie die zorg droeg voor een veel betere én constante kwaliteit, een snellere & efficiëntere verwerking en bovendien minder afval op de bouw: Droge Mortel!

Voortbordurend op de succesvolle toepassing bij het Evoluon brachten wij niet veel later onder de merknaam Beamix de eerste 3 premix-mortels in zakken op de markt. Sindsdien stapelt Beamix innovatie op innovatie. Altijd gericht op vooruitgang, altijd gericht op het verbeteren en vergemakkelijken van het werk en de arbeidsomstandigheden van de gebruiker.

Saint-Gobain

Weber Beamix maakt sinds 2008 deel uit van Saint-Gobain, de grootste en oudste producent en distributeur van bouwmaterialen ter wereld. Sinds de oprichting van de Groep in 1665, zijn de materialen van Saint-Gobain onderdeel van toonaangevende projecten over de hele wereld. Van het Paleis van Versailles tot het stadium van het WK voetbal in Brazilië. Als onderdeel van Saint-Gobain is het voor Weber Beamix het mogelijk om nog betere zorg te dragen voor haar klanten.


Overige informatie

Wilt u meer weten over de producten van Weber Beamix – inclusief bijbehorende productdocumentatie en verwerkingsvideo’s – of bent u geïnteresseerd in het laatste Weber Beamix nieuws? Klik dan op onderstaande links.